Paldies par recepti tās autorei Annijai no "Annijas virtuvē"!
Sīpolu zupa ir viena no zupām, kas mani bija ieintriģējusi jau labu laiku. Kāpēc? Jo neticēju, ka no “plikiem” sīpoliem var sanākt zupa. Tad nu saņēmu dūšu, palūkoju, kā un ko citi ir darījuši un ķēros klāt. Šķiet, ka šajā gadījumā viena no būtiskākajām sastāvdaļām ir aromātisks dārzeņu vai gaļas buljons, tāpēc noteikti jāierēķina kāds laiciņš tā pagatavošanai. Zupa nepretendē uz mīļākās zupas titulu, bet ir viennozīmīgi baudāma un laba alternatīva kādai no vakara maltītēm
Sīpolu zupa ir viena no zupām, kas mani bija ieintriģējusi jau labu laiku. Kāpēc? Jo neticēju, ka no “plikiem” sīpoliem var sanākt zupa. Tad nu saņēmu dūšu, palūkoju, kā un ko citi ir darījuši un ķēros klāt. Šķiet, ka šajā gadījumā viena no būtiskākajām sastāvdaļām ir aromātisks dārzeņu vai gaļas buljons, tāpēc noteikti jāierēķina kāds laiciņš tā pagatavošanai. Zupa nepretendē uz mīļākās zupas titulu, bet ir viennozīmīgi baudāma un laba alternatīva kādai no vakara maltītēm