Siera alus cepumi

2016. gada 21. janvāris
Foto: Aniii7
Šī recepte ļoti noderēs tiem, kam garšo siers. Šo recepti lieliski var izmantot arī uzkodām, izgriežot apaļus cepumus, vai arī veidojot standziņas, būs varen labas kraukšķīgas uzkodas. Kā arī pievienojot ķimenes, lieliska uzkoda Līgo vakaram.
Pagatavošana
25 min
1. Pie 350 gr miltu pierīvē 200 g sviesta. Samīca.
2. Pievieno 200 ml alus, izmīca, mīklai nav jālīp pie rokām, ja līp - pievienojiet ēd. k. miltu , izmīca.
3. Izrullē, ņem formiņas un izgriež sev vēlamas figūras.
4. Sakuļ olu un nosmērē cepumus.
5. Bera virsū sieru, var arī ķimenes.
6. Cep 200 grādos 20 - 25 min. Ļoti garšīgi.

Labu apetīti!
Uz augšu