Sākums > Receptes > Uzkodas

Saulespuķu sviesta un godži ogu batoniņi

2016. gada 18. janvāris
Foto: Topi Vesels
Paldies, par recepti Ancei Annai Šternbergai, blogs "Topi Vesels"! :)

Šie ir bioloģiskie proteīna batoniņi, kas ne vien nodrošinās Tevi ar kvalitatīvām olbaltumvielām, kas ātri asimilējas organismā, bet arī būs veselīgs un galvenais tīrs (no nevēlamām ķimikālijām) našķis pēc kārtīga treniņa!
Pagatavošana
20 min
1. Visu lielā bļodā samaisa līdz vienmērīgai masai, vieglāk būs, ja izmantosi rokas.
2. Izspiež kādā formītē vai cepšanas pannā, atstāj sastingt ledusskapī, apmēram, 1 stundu.
3. Ņem ārā un griež batoniņos vai gabaliņos; uzglabā ledusskapī.
4. Piezīmes:
5. Šos batoniņus gatavojot tikai ar kokosriekstu eļļu, tie ir jāēd tūlīt pēc izņemšanas no ledusskapja, ja vēlas šos batoniņus ņemt līdzi uzkodai pēc treniņa, receptē izmanto pusi kokosriekstu eļļas un pusi kakao sviesta, vai nedaudz vairāk kakao sviesta- drošībai! :)
Foto: Topi Vesels
6. Lai labi garšo!
Foto: Topi Vesels
Uz augšu