Paldies par recepti tās autorei Annijai no "Annijas virtuvē"! :)
Oriģināli šis ēdiens ir nācis no Vācijas un arī vārds quiche ir cēlies no vārda “kuchen”, kas patiesībā nozīmē neko citu kā kūka. Mūsdienās tradicionāli šo ēdienu uzskata tomēr par franču virtuves pārstāvi.
Pamatā ir visdažādākās sastāvdaļas… ko nu sirds kāro. Kā veģetārieši, tā gaļēdāji būs apmierināti. Pamatā tiek likta mīkla. Es, protams, izvēlējos bezglutēna alternatīvu. Kādu?
To redzēsi tālāk. Man šāda sastāvdaļu attiecība bija ideāla formiņai ar 27cm diametru.
Oriģināli šis ēdiens ir nācis no Vācijas un arī vārds quiche ir cēlies no vārda “kuchen”, kas patiesībā nozīmē neko citu kā kūka. Mūsdienās tradicionāli šo ēdienu uzskata tomēr par franču virtuves pārstāvi.
Pamatā ir visdažādākās sastāvdaļas… ko nu sirds kāro. Kā veģetārieši, tā gaļēdāji būs apmierināti. Pamatā tiek likta mīkla. Es, protams, izvēlējos bezglutēna alternatīvu. Kādu?
To redzēsi tālāk. Man šāda sastāvdaļu attiecība bija ideāla formiņai ar 27cm diametru.