Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīts cūkas cepetis ar krēmsieru un tomātiem eļļā

2015. gada 28. decembris
Foto: Rihards Bergs
Pagatavošana
200 min
1. Visas marinādes sastāvdaļās sajauc kopā.
Foto: Rihards Bergs
2. Apcep ķiploka daiviņas.
Foto: Rihards Bergs
3. Ķiploku eļļu pielej marinādei un visu samaisa.
Foto: Rihards Bergs
4. Atgriež karbonādes gabalu vaļā.
Foto: Rihards Bergs
5. Pilda krēmsieru un ievieto apceptos ķiplokus.
Foto: Rihards Bergs
6. Pievieno kaltētos tomātus eļļā.
Foto: Rihards Bergs
7. Vēl krēmsieru.
Foto: Rihards Bergs
8. Šuj atvērumu ciet. Izmantoju parasto diegu, tikai jāatceras izņemt to.
Foto: Rihards Bergs
9. Apsmērē ar marinādi, apklāj ar pārtikas plēvi un atstāj ledusskapī uz 24 h.
Foto: Rihards Bergs
10. Liek cepties apmēram 2-3h.

Labu apetīti!
Foto: Rihards Bergs
Uz augšu