Sākums > Receptes > Zupas

Ķirbju krēmzupa ar žāvētu gaļu un čili

2015. gada 28. decembris
Foto: Rihards Bergs
Papildus dekorēšanai un garšas dažādošanai var izmantot arī nedaudz sojas mērces.
Pagatavošana
50 min
1. Notīra ķirbi no mizas un sēklām, kartupeļus nomizo, burkānus notīra, sīpolu rupji sakapā.
2. Visas sastāvdaļas sagriež līdzīgos gabaliņos.
3. Visus dārzeņus liek katlā un pārlej ar ūdeni. Ūdeni lej tik daudz, lai augšējie dārzeņi paliek neskarti.
4. Pievieno sāli, garšvielas pēc paša gaumes.
5. Liek vāku virsū un vāra uz nelielas uguns, kamēr dārzeņi ir mīksti.
6. Tikmēr sagriež žāvēto gaļu un sīpolus, un liek uz pannas apcepties.
7. Kad dārzeņi ir mīksti, pievieno kausēto sieru un vienu čilī piparu sakapātu.
8. Visu kārtīgi sablenderē viendabīgā masā.
9. Lej krēmzupu šķīvī un pa virsu uzliek cepto žāvēto gaļu ar sīpoliem.
10. Dekorē ar zaļumiem.
11. Labu apetīti!
Uz augšu