Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar persikiem, sieru un riekstiem

2015. gada 23. decembris
Foto: Grieta Mfondouma
Pagatavošana
90 min
1. Vistas fileju, garākajā malā iegriež tā, lai otra mala nav pārgriezta-sanāk kā atvērtā veidādivas pusītes.
2. Fileju apsmerē ar garsvielu no visām pušēm, lai vieglāk smerējas saslapina rokas ar ūdeni.
3. Persikus sagriež daiviņās un vēdekļa veidā saliek iekšā uz apakšējās vistas filejas pusītes.
4. Sieru sarīvē uz rupjās rīves un uzkaisa uz persikiem, sulīgumam iesmērē majonēzi pāri sieram.
5. Uz pannas apgrauzdē zemesriekstus - atdzesē un sasmalcina. Tad smalcinātus riekstus uzber uz persikiem ar sieru.
6. Taisa ciet fileju, vienkārši pārklāj pāri otru pusi filejas.
7. Liek uz cepešpannas un pildītas filejas virsu pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.
8. Cep 180C aptuveni 25 min.
9. Dekorē ar rozmarīna lapiņām - liekot starp persiku daiviņām.
10. Labu apetīti!
Uz augšu