Kanēļa cepumi ar lazdu riekstiem

5 1

Sastāvdaļas

30 porcijas
  • 200 g saldkrējuma sviesta, istabas temperatūrā
  • 200 ml cukura
  • 100 ml tumšā muskavado cukura
  • 2 olas
  • 150 g lazdu riekstu, sasmalcinātu
  • 200 g baltās šokolādes, sarīvētas
  • 350 ml kviešu miltu
  • 200 ml auzu pārslu
  • 2 ēd. k. Santa Maria malta kanēļa
  • 1 tējk. Santa Maria cepamā pulvera
  • 1 tējk. Santa Maria akmens sāls, dzirnaviņās

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Bļodā sakuļ sviestu, cukuru, muskavado cukuru un olas.
  3. Lazdu riekstus, sarīvēto šokolādi, auzu pārslas un pārējās sausās sastāvdaļas samaisa atsevišķā bļodā. Tad samaisa kopā ar sviestu, līdz iegūst viendabīgu masu.
  4. Ar karoti liek cepumu masu uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepamo papīru. Cep cepeškrāsnī 10-15 minūtes. Cepumiem ļauj atdzist cepeškrāsnī.

    Lai labi garšo!
    Ar karoti liek cepumu masu uz cepešpannas, kas pārklāta ar c...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize