Strūdele ar jēra gaļu un saulē kaltētiem tomātiem

4 1

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 500 g jēra gaļas, svaigi maltas
  • 100 g šitaki sēņu
  • 100 g sīpolu
  • Santa Maria akmens sāls un melno piparu maisījums, dzirnaviņās
  • 150 ml Santa Maria Spicy World saulē kaltētu tomātu
  • 100 g melno olīvu, sasmalcinātu
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. Santa Maria rozmarīna
  • 1 tējk. Santa Maria bazilika
  • 1/2 tējk. Santa Maria garšvielu maisījuma Čili eksplozija dzirnaviņās
  • 200 g kazas siera
  • 100 g mocarellas siera, sasmalcināta
  • 5 ēd. k. olīveļļas
  • Filo plānās mīklas (gatavas, sasaldētas)

Pagatavošana

50 min.
  1. Uz pannas apcep sēnes, sīpolus un jēra malto gaļu.
  2. Apkaisa ar sāls un piparu maisījumu, samaisa un noliek atdzist uz 10 minūtēm.
  3. Pievieno pārējās pildījuma sastāvdaļas.
  4. Uz cepamā papīra liek filo mīklas loksni, pārsmērē ar eļļu, tad atkal mīklas kārtu un pārsmērē ar eļļu. Kopā jābūt 6 mīklas kārtām.
  5. Uzliek pildījumu uz mīklas, satin ovālā ruletē, kuru novieto ar savienojuma vietu uz leju, un cep cepeškrāsnī 25 minūtes 220°C temperatūrā, līdz strūdele kļūst zeltaini brūna. Strūdeli sagriež šķēlēs un pasniedz siltu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni