Cilpā ieskrējis cālis

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 cāļu stilbiņi
  • ½tējk. timiāna
  • 1 sīpols
  • 50 g tauku cepšanai
  • 150 g konservētu sēņu
  • 100 g spageti
  • 1 tējk. Vorčestras mērces
  • Salvijas lapiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cāļu stilbiņus sadala augšējos un apakšējos, pārkaisa ar sāli un pipariem, timiānu, sīki sagrieztu sīpolu un apcep pannā. Pielej pusglāzi ūdens un sautē, līdz gatavi stilbiņi. Gaļu izņem, augšstilbus bez ādas sagriež kubiņos, apakšstilbus atstāj veselus. Šķidrumu mazliet uztumē, pievieno sēnes, nedaudz Vorčestras mērces. Izvāra spageti. Cāli un spageti saliek uz plates un 10 min. silda cepeškrāsnī. Pasniedz ar mērci, rotā ar salvijas lapiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni