Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Meža gaļas kotletes ar āboliem krējuma mērcē

2015. gada 2. decembris
Foto: Santa Maria
Pagatavošana
45 min
1. Samaisa kotlešu sastāvdaļas, veido vienādas kotletes, cep tās uz pannas zeltaini brūnas no abām pusēm. Pēc cepšanas uzmaļ vēl nedaudz garšvielu.
2. Kotletes pēc cepšanas sautē vismaz 1,5 h (vismaz 20 min. temperatūrai jābūt virs 70 C ).
3. Apbrūnina sīpolu uz pannas. Pievieno cukuru un samazina karstumu.
4. Pievieno ābola šķēles un nedaudz apcep.
5. Pēc tam pievieno garšvielas un brūklenes, karsē vēl dažas minūtes. Rotā ar svaigu timiānu.
6. Visas krējuma mērces sastāvdaļas karsē katlā līdz vārīšanās temperatūrai. Samazina karstumu un sautē 1–2 minūtes.
7. Pasniedz kotletes ar āboliem, mērci, kartupeļiem un skābētu gurķi.
8. Labu apetīti!
Uz augšu