Vistas fileja ar krēmīgajiem salātiem

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Vistai:
  • 4 vistas filejas
  • 4 tējk. Santa Maria Vista un steiks garšvielu maisījuma dzirnaviņās
  • 2 ēd. k. sviesta vai eļļas cepšanai
  • Krēmīgie salāti:
  • 250 g svaigu, mazos gabaliņos sagrieztu sparģeļu
  • ½ pusaplīšos sagriezta gurķa
  • 65 g salātlapu
  • 2 lieli pētersīļi
  • 200 g zaļo zirnīšu
  • 100 g grauzdētu ķirbja sēklu 
  • 100 ml saldā krējuma 
  • 1 sarīvēta citrona miziņas
  • 2 ēd. k. citronu sulas
  • 1 tējk. Santa Maria Tellicherry melno graudu piparu

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež šķēlēs, apber ar garšvielu maisījumu un apcep eļļā.
  2. Izsautē sparģeļus, liek bļodā un pievieno pārējos dārzeņus un ķirbja sēklas.
  3. Salātu mērcei sajauc saldo krējumu, citronu sulu un rīvēto mizu, visu samaisa un pievieno salātlapām.
  4. Pievieno Tellicherry piparus un pasniedz ar cepto vistas fileju.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni