Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas kājas ceptas cepeškrāsnī

2015. gada 8. novembris
Foto: Skaidrais
Pagatavošana
60 min
1. Vistas kājas nomazgā, nosusina.
2. Apsmērē ar eļļu, uzber sāli - ierīvē to.
3. Ķiploku daiviņu sagriež 4 daļās, izdur ar nazi vistas kājā 4 caurumus un tos piepild ar ķiploku.
4. Uzber katrai vistas kājai - melnos piparus, sarkanos piparus, kurkumu, timiānu, papriku. Liek ledusskapī uz 1h.
Foto: Skaidrais
5. Uzkarsē krāsni līdz 200-220 grādiem un cep 35 - 45 min. uz restes, apakšā novietojot plāti, kurā satecēt tauciņiem un liekajam šķidrumam.
Foto: Skaidrais
6. Pasniedz ar izvēlētajām piedevām vai bauda tikai gaļu.

Lai labi garšo!
Uz augšu