Vistas kājas ceptas cepeškrāsnī

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 kg vistas kāju
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • Timiāns
  • Paprikas pulveris
  • Kurkuma
  • Melnie pipari - pēc garšas
  • Sarkanie pipari - pēc garšas
  • Sāls - pēc garšas
  • Eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistas kājas nomazgā, nosusina.
  2. Apsmērē ar eļļu, uzber sāli - ierīvē to.
  3. Ķiploku daiviņu sagriež 4 daļās, izdur ar nazi vistas kājā 4 caurumus un tos piepild ar ķiploku.
  4. Uzber katrai vistas kājai - melnos piparus, sarkanos piparus, kurkumu, timiānu, papriku. Liek ledusskapī uz 1h.
    Uzber katrai vistas kājai - melnos piparus, sarkanos piparus...
  5. Uzkarsē krāsni līdz 200-220 grādiem un cep 35 - 45 min. uz restes, apakšā novietojot plāti, kurā satecēt tauciņiem un liekajam šķidrumam.
    Uzkarsē krāsni līdz 200-220 grādiem un cep 35 - 45 min. uz r...
  6. Pasniedz ar izvēlētajām piedevām vai bauda tikai gaļu.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni