Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Meksikāņu klasika-“Polvarones” jeb kāzu cepumi

2015. gada 5. novembris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
60 min
1. Sviestu,mīkstu,pastāvējušu istabas tempertūrā putojam ar pūdercukuru un vaniļu līdz izveidojas krēmīga massa.
Foto: Nataša Rogova
2. Pēc tam veidojam bumbiņas aptuveni valrieksta lielumā un saplacinam.
Foto: Nataša Rogova
3. Kārtojam uz cepamās plāts.Cepam ap 180 grādiem ap 15 minūtēm.
Foto: Nataša Rogova
4. Noņemam no plāts,kartojam uz šķīvja un bagātīgi pārkaisam ar kanēļa,pūdercukura maisījumu.
Foto: Nataša Rogova
5. Cepumi ir ne vienkārši drupeni kā smilsu cepumi,bet tie kūst uz mēles.
Foto: Nataša Rogova
6. Ļoti,ļoti gardi.
7. Ja izskats nešķiet nekas īpašs,tas tādēļ,ka visa burvība slēpjās tieši smaržā un garšā.
Foto: Nataša Rogova
Uz augšu