Meksikāņu klasika-“Polvarones” jeb kāzu cepumi

4 1

Sastāvdaļas

5 porcijas
  • • 100g sviests
  • • 150g pekanrieksti (ja nav var aizvietot ar valriekstiem,jo tie esot līdzīgi)
  • • 1 vaniļas pāksts vai 2 tēj.k pūdercukurs ar vaniļu
  • • 4 ēd.k pūdercukurs + 100g apbēršanai
  • • 1 tēj.k kanēlis + 1 tēj.k apbēršanai
  • • 150g milti
  • • 1/2 tēj.k cepamais pulveris vai ¼ tēj.k soda

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestu,mīkstu,pastāvējušu istabas tempertūrā putojam ar pūdercukuru un vaniļu līdz izveidojas krēmīga massa.
    Sviestu,mīkstu,pastāvējušu istabas tempertūrā putojam ar pūd...
  2. Pēc tam veidojam bumbiņas aptuveni valrieksta lielumā un saplacinam.
    Pēc tam veidojam bumbiņas aptuveni valrieksta lielumā un sap...
  3. Kārtojam uz cepamās plāts.Cepam ap 180 grādiem ap 15 minūtēm.
    Kārtojam uz cepamās plāts.Cepam ap 180 grādiem ap 15 minūtēm...
  4. Noņemam no plāts,kartojam uz šķīvja un bagātīgi pārkaisam ar kanēļa,pūdercukura maisījumu.
    Noņemam no plāts,kartojam uz šķīvja un bagātīgi pārkaisam ar...
  5. Cepumi ir ne vienkārši drupeni kā smilsu cepumi,bet tie kūst uz mēles.
    Cepumi ir ne vienkārši drupeni kā smilsu cepumi,bet tie kūst...
  6. Ļoti,ļoti gardi.
  7. Ja izskats nešķiet nekas īpašs,tas tādēļ,ka visa burvība slēpjās tieši smaržā un garšā.
    Ja izskats nešķiet nekas īpašs,tas tādēļ,ka visa burvība slē...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize