Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Šampinjonu - maltās gaļas mērce

2015. gada 31. oktobris
Foto: Skaidrais
Pagatavošana
40 min
1. Nomazgā sēnes.
Foto: Skaidrais
2. Sagriež.
Foto: Skaidrais
3. Izkausē sviestu.
Foto: Skaidrais
4. Apcep sīpolu un ķiploku.
Foto: Skaidrais
5. Pievieno pie apceptā sīpola sēnes un sautē. Pievieno sāli, piparus.
Foto: Skaidrais
6. Apcep līdz skaistam zeltainam tonim.
Foto: Skaidrais
7. Pievieno malto gaļu un sacep.
Foto: Skaidrais
8. Pievieno saldo krējumu uzkarsē līdz parādas pirmie burbuļi. Gatavs.

Lai labi garšo!
Foto: Skaidrais
Uz augšu