Plucināts lasis

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 600 –800 g laša filejas ar ādu
  • 1 paciņa Santa Maria fahitas garšvielu maisījuma
  • 2 ēd. k. Santa Maria sarkano tomātu salsas
  • Piedevas:
  • 1 iepakojums Santa Maria načo čipsu
  • 1 burciņa Santa Maria ananāsu salsas
  • 1  sakapāta buntīte svaiga koriandra
  • 1  daiviņās sadalīts laims

Pagatavošana

30 min.
  1. Pārkaisa lasi ar garšvielu maisījumu, pārklāj ar sarkano tomātu salsu un ietin folijā.
  2. Cep uz grila vai krāsnī 120–150°C temperatūrā. Lasis ir gatavs, kad tā temperatūra sasniedz 68–71°C.
  3. Gatavo zivi ar dakšu sadala mazos gabaliņos un pārkaisa ar svaigu koriandru.
  4. Pasniedz kopā ar načo čipsiem, salsu un laima daiviņām.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas