Sākums > Receptes > Zupas

Ķirbja zupa ar zirņiem

2015. gada 21. oktobris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
300 min
1. Abu veidu zirņus iemērc uz 5 studām.
2. Sīpolu sasmalcina, liek katliņā ar nelielu daudzumu eļļas, apcep. Pa to laiku sasmalcina ķiplokus, met klāt sīpoliem. Turpina cept uz vidējas uguns bez vāka.
3. Sagriež mazos gabaliņos papriku, arī liek katlā. Ik pa brītiņam maisa.
4. Ķirbi sagriež nelielos kubiņos, cep kopēja katlā kādas 5 minūtes.
5. Pielej ūdeni, kad tas sāk vārīties, nokāš, noskalo zirņus un liek klāt.
6. Pievieno garšvielas un vāra līdz turku zirņi mīksti, bet šķeltie jau jūk ārā.
Pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Nataša Rogova
Uz augšu