Ķirbja zupa ar zirņiem

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • 300 g ķirbja bez mizas
  • 150 ml šķelto zirņu
  • 150 ml turku zirņu
  • 1/4 sarkanās paprikas
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • 3 daiviņa/s ķiploka

Pagatavošana

300 min.
  1. Abu veidu zirņus iemērc uz 5 studām.
  2. Sīpolu sasmalcina, liek katliņā ar nelielu daudzumu eļļas, apcep. Pa to laiku sasmalcina ķiplokus, met klāt sīpoliem. Turpina cept uz vidējas uguns bez vāka.
  3. Sagriež mazos gabaliņos papriku, arī liek katlā. Ik pa brītiņam maisa.
  4. Ķirbi sagriež nelielos kubiņos, cep kopēja katlā kādas 5 minūtes.
  5. Pielej ūdeni, kad tas sāk vārīties, nokāš, noskalo zirņus un liek klāt.
  6. Pievieno garšvielas un vāra līdz turku zirņi mīksti, bet šķeltie jau jūk ārā.
    Pasniedz.

    Labu apetīti!
    Pievieno garšvielas un vāra līdz turku zirņi mīksti, bet šķe...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

J.Millers 2015. gada 13. decembris 21:37
cik uz šo biezeni lej to uudeni??

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas