Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Teļa gaļas kotletes, diētiskās

2005. gada 12. maijs
Foto: Baiba Kurzemniece
Pagatavošana
40 min
1. Teļa gaļu naomazgā, notīri, atdali no kauliem, samal divas reizes gaļas mašīnā.
2. Pievieno sāli, olas baltumu un labi samaisi. Pēc tam pielej saldo krējumu un vēlreiz samaisi.
3. No pagatavotās gaļas masas veido kotletes, kuras apviļā rīvmaizē.
Foto: Baiba Kurzemniece
4. Izveidotās kotletes karstā sviestā cep gatavas.
Foto: Baiba Kurzemniece
5. Kotletes pasniedz kopā ar ceptiem vai vārītiem kartupeļiem, kartupeļu biezeni vai arī ar dažādām sakņu piedevām.
Foto: Baiba Kurzemniece
6. Labu veiksmi un labu apetīti!
Uz augšu