Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopu gaļas enčilada

2015. gada 16. oktobris
Foto: Santa Maria
Pagatavošana
25 min
1. Uzkarsē krāsni līdz 200°C. Nelielā daudzumā eļļas apcep malto gaļu, līdz tā kļūst brūna, pievieno garšvielu maisījumu un cep vēl 2–3 minūtes.
2. Pievieno pusi mērces un rīvētā siera. Samaisa un nedaudz pasutina!
3. Liek 2–3 karotes maltās gaļas maisījuma uz tortiljām, sarullē tās un liek cepamajā traukā.
4. Pārklāj tortiljas ar atlikušo mērci un pārkaisa ar rīvēto sieru.
5. Cep krāsnī 200°C temperatūrā 8–10 minūtes, līdz siers ir izkusis. Pasniedz kopā ar krējumu.
6. Labu apetīti!
Uz augšu