Liellopu gaļas enčilada

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 g maltas liellopu gaļas
  • 1 ēd. k. eļļas
  • 1 paciņa Santa Maria tako garšvielu maisījuma
  • 1 iepakojums Santa Maria kukurūzas tortilju
  • 1 burciņa Santa Maria sarkano tomātu salsas
  • 300 ml rīvēta siera
  • 100 ml krējuma

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 200°C. Nelielā daudzumā eļļas apcep malto gaļu, līdz tā kļūst brūna, pievieno garšvielu maisījumu un cep vēl 2–3 minūtes.
  2. Pievieno pusi mērces un rīvētā siera. Samaisa un nedaudz pasutina!
  3. Liek 2–3 karotes maltās gaļas maisījuma uz tortiljām, sarullē tās un liek cepamajā traukā.
  4. Pārklāj tortiljas ar atlikušo mērci un pārkaisa ar rīvēto sieru.
  5. Cep krāsnī 200°C temperatūrā 8–10 minūtes, līdz siers ir izkusis. Pasniedz kopā ar krējumu.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Dace Pūce 2016. gada 27. aprīlis 10:42
Lieliska recepte, viegli un gardi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni