Sākums > Receptes > Zupas

Vistas - kāpostu zupa

2015. gada 15. oktobris
Foto: Ināra Jakubauska
Pagatavošana
50 min
1. Nomazgā vistas stilbus. Liek tos vārīties ūdeni kuru izmantos zupas gatavošanai. Vāroties vistai jānoņem putas, lai buljons būtu dzidrs. Kad vista gatava ,to izņem no buljona un noliek malā, lai atdziest. Pa to laiku sagatavo pārējās sastāvdaļas. Nomizo sīpolus un sagriež tos smalki. Nomizo kartupeļus un sagriež tos nelielos kubiņos. Sagriež smalki kāpostu. Burkānu nomizo un sagriež ripiņās (var rīvet, bet tad garšīgāk, ja pirms pievienošanas apceps).
Foto: Ināra Jakubauska
2. Kad vista nedaudz atdzisusi, to atdala no kauliem un sagriež. Sīpolus viegli apcep.
Foto: Ināra Jakubauska
3. Visas sastāvdaļas liek buljonā un vāra līdz visas sastāvdaļas gatavas.
Foto: Ināra Jakubauska
4. Garšvielas pievieno pēc garšas zupas vārīšanās procesā.
Foto: Ināra Jakubauska
5. Man garšo pievienot vēl nedaudz skābā krējuma tieši šķīvī pirms pasniegšans.

Labu apetīti!
Foto: Ināra Jakubauska
Uz augšu