Sākums > Receptes > Zupas

Frikadeļu borščs no skaidrā

2015. gada 14. oktobris
Foto: Skaidrais
Pagatavošana
40 min
1. Malto gaļu, olas, sāli, piparus sajauc kopā, pievieno garšvielas pēc izvēles.
Foto: Skaidrais
2. Izveido bumbiņas.
Foto: Skaidrais
3. Liek vārīties 25-30 min.
Foto: Skaidrais
4. Nomizo, sagriež kartupeļus. Pievieno pēc 25-30 frikadelēm.
Foto: Skaidrais
5. Sīpolus, papriku, ķiploku, burkānu apcep.
Foto: Skaidrais
6. Sarīvē vārītas bietes.
Foto: Skaidrais
7. Bietes pievieno pie apceptiem sīpoliem, paprikas, ķiploka, burkāna (apcepta). Visu pievieno zupai.
Foto: Skaidrais
8. Frikadeles vāra kamēr tās neizdod izdalījumus, tad samaina ūdeni vāra atlikušo laiku. Kam netraucē tas duļkainais ūdens, var nemainīt.
9. Lai labi garšo!
Uz augšu