Frikadeļu borščs no skaidrā

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas gaļas
  • 400 g biešu
  • 5 kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 1 burkāns
  • 1 /2 paprika
  • 1 ola
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • 1 buljona kubiņš

Pagatavošana

40 min.
  1. Malto gaļu, olas, sāli, piparus sajauc kopā, pievieno garšvielas pēc izvēles.
    Malto gaļu, olas, sāli, piparus sajauc kopā, pievieno garšvi...
  2. Izveido bumbiņas.
    Izveido bumbiņas.
  3. Liek vārīties 25-30 min.
    Liek vārīties 25-30 min.
  4. Nomizo, sagriež kartupeļus. Pievieno pēc 25-30 frikadelēm.
    Nomizo, sagriež kartupeļus. Pievieno pēc 25-30 frikadelēm.
  5. Sīpolus, papriku, ķiploku, burkānu apcep.
    Sīpolus, papriku, ķiploku, burkānu apcep.
  6. Sarīvē vārītas bietes.
    Sarīvē vārītas bietes.
  7. Bietes pievieno pie apceptiem sīpoliem, paprikas, ķiploka, burkāna (apcepta). Visu pievieno zupai.
    Bietes pievieno pie apceptiem sīpoliem, paprikas, ķiploka, b...
  8. Frikadeles vāra kamēr tās neizdod izdalījumus, tad samaina ūdeni vāra atlikušo laiku. Kam netraucē tas duļkainais ūdens, var nemainīt.
  9. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas