Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsi ar spinātiem un sēņu mērce no Skaidrā

2015. gada 10. oktobris
Foto: Skaidrais
Pagatavošana
60 min
1. Sīpolus sagriež smalki.
2. Sagriež šampinjonus.
3. Pannā izkausē sviestu. Pievieno sīpolus, sēnes. Mazliet pasautē līdz sēnes izdala savu sulu. Pievienojam sāli, piparus (sautē līdz gatavs).
4. Apcep malto gaļu (pievieno piparus, sāli)
5. Malto gaļu pievieno pie sēnem. Pielej saldo krējumu. Uzkarsē līdz sāk vārīties (gatavs).
6. Sagriež mazu sīpolu. Liek uz pannas ar izkausētu sviestu. Apcep. Pieber rīsus un apcep.
7. Pārlej ar ūdeni un vāra uz pannas līdz gatavs.
8. Sagriež un sablendē spinātu ar ķiploku. Pievieno rīsiem un sacepina visu kopā smuki zaļus.
Foto: Skaidrais
9. Lai labi garšo!
Foto: Skaidrais
Uz augšu