Raibulīši (raibie kēksiņi)

3 1

Sastāvdaļas

25 porcijas
  • 1.5 glāze miltu
  • 1 glāze kefīra
  • 5 ēd. k. kakao
  • 350 g margarīna
  • 1.5 glāze cukura
  • 0.5 tējk. sodas
  • 3 olas
  • Dekorēšanai: pēc paša ieskatiem - šokolādes skaidiņas u.tml

Pagatavošana

45 min.
  1. Margarīnu (istabas temp.) sajauc ar glāzi cukura, tad pievieno pa vienai olas. Turpina maisīt un pievieno glāzi kefīra, pustējkaroti sodas un 1,5 glāzi miltus.
    Margarīnu (istabas temp.) sajauc ar glāzi cukura, tad pievie...
  2. Kad viss sajaukts viendabīgā masā, mīklu pārdala 2 daļās un vienai daļai pievieno 2 ēd. k. kakao un samaisa. Saliek abas mīklas daļas kopā, bet nemaisa.
  3. Tad papīra formiņās liek mīklu tā, lai būtu gan no gaišās, gan tumšās mīklas. Apmēram 1/3 no formiņas.
    Tad papīra formiņās liek mīklu tā, lai būtu gan no gaišās, g...
  4. Cep cepeškrāsnī 220 grādos, kamēr, iespraužot koka skaliņu, mīkla pie tā nelīp.
    Cep cepeškrāsnī 220 grādos, kamēr, iespraužot koka skaliņu,...
  5. Glazūrai vajag 3 ēd. k. kakao pulvera, pusglāzi cukura un 50 g margarīna. Var pievienot pāris ēd. k. ūdens. Visu savāra 5-10 min. Kad sāk biezēt, pārsmērē kēksiņiem un dekorē tos.
    Glazūrai vajag 3 ēd. k. kakao pulvera, pusglāzi cukura un 50...
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

kerija 2016. gada 17. maijs 17:52
ieteicu nogarsot citiem paldies par recepi
aleksis10001@inbx.lv 2015. gada 26. oktobris 20:25
cikos vini gatavas minutes
aleksis10001@inbx.lv 2015. gada 26. oktobris 20:23
loti garsigi paldies ka jus esiet

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize