Plovs ar cūkgaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • Rīsi 2 pac
  • Cūkgaļa
  • Burkāni
  • Sāls
  • Eļļa
  • Garšvielas
  • Ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz pannas uzlej nedaudz eļļas. Apcep gaļu, pievieno sarīvētus burkānus un sasmalsinātus sīpolus -apcep.
  2. Liec "pīlē" noskalotus rīsus, apcepto gaļu, burkānus un sīpolus. Pārlej ūdeni kādus 3cm
  3. virs rīsiem.
  4. Uzliec vāku un ievieto cepeškrāsnī uz 20-25min. Ja vajag, cepšanās gaitā, pielej ūdeni, bet nemaisi. Neaizmirsti pielikt sāli un garšvielas.

Komentāri

Vilnis 23. augusts 18:52
Ir nesavienojamas liets, to starp plovs un cūkgaļa. Pateikt cūkgaļas plovs nozīmē to pašu kā būtu teikt musulmaņu kristības vai čukču konjaks.
Marite 2010. gada 12. jūlijs 18:01
Paldies, man iesacejai viss ir vienkarsi un skaidri izskaidrots.
Buba 2009. gada 18. maijs 15:25
Ļoti gardi :)
Izmantoju Basmati rīsus. Garšvielas - dārzeņu, kumiss, zaļie pipari, svaigi malti melnie pipari, sāls un sumaks.
Baaaigi gardi :))
Paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes