Pupiņas ar speķi un malto gaļu no Skaidrā

4 1

Sastāvdaļas

  • 300-400 g sarkano pupiņu
  • 250 g maltās gaļas
  • 300 g speķa
  • 2 sīpoli
  • 1 tomāts
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Krējums
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Novāra pupiņas.
  2. Sagriež spēķi kubiciņos, pievieno smalki sagrieztu ķiploku.
    Sagriež spēķi kubiciņos, pievieno smalki sagrieztu ķiploku.
  3. Liek cepties speķi.
    Liek cepties speķi.
  4. Sagriež sīpolus, liek cepties.
    Sagriež sīpolus, liek cepties.
  5. Šādi izskatīsies saceptais speķis.
    Šādi izskatīsies saceptais speķis.
  6. Pievieno sīpoliem tomātu un turpina cept.
    Pievieno sīpoliem tomātu un turpina cept.
  7. Kad sīpoli izcepti, pievieno speķim.
    Kad sīpoli izcepti, pievieno speķim.
  8. Apcep malto gaļu.
    Apcep malto gaļu.
  9. Pievieno malto gaļu speķim un sīpoliem.
    Pievieno malto gaļu speķim un sīpoliem.
  10. Samaisa un pievieno skābo krējumu. Maisa.
    Samaisa un pievieno skābo krējumu. Maisa.
  11. Gatavs! Liek bļodiņā pupiņas un šo mērci pa virsu.

    Lai labi garšo!
    Gatavs! Liek bļodiņā pupiņas un šo mērci pa virsu.

Lai la...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni