Ļoti ātais vistas gaļas plovs

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas rīsu
  • 1 liela (vai 2 mazas) žāvētas vistas kājas
  • Tomaatu mērce (kečups)
  • Garšvielas
  • Krējums un zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Liek vārīties rīsus ar garšvielām.
  2. Vistas gaļu atdala no kauliem un sagriež sīkākos gabalos, liek apcepties uz pannas (eļļu pievieno pavisam maz). Kad gaļa apcepusies brūna, pievieno (no maisiņiem izņemtus) vārītos rīsus un tomātu mērci. Kārīgi sajauc un karsē pannā neilgu brīdi. Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.
  3. No šī visa vajadzētu sanākt 2 mīlzīgām vai 3 normālām porcijām:)

Komentāri

Kristaps 2009. gada 4. septembris 17:36
diemžēl nebija sakarīgas vistas veikalā, bet es nopirku salami desu, un sagriezu kubiciņos....beigās sanāca pat labāk...bija ļoti pikanti un gardi, es nopirku arī aso piparu kas mazleit padedzināja rīkli, iesaku šo recepti arī citiem.. :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni