Vistas gaļas bumbiņas/kebabi ar garšaugu mērci

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 g maltas tītara vai vistas gaļas
  • 1 paciņa Santa Maria piedevas maltai gaļai
  • 1 klaips čabatas maizes
  • 1 –2 šķēlītēs sagriezti redīsi
  • 1 svaigs, sagriezts gurķis
  • 10 koka iesmiņi
  • 100 ml jogurta bez piedevām vai skābā krējuma
  • 1 paciņa Santa Maria dārza garšaugu maisījuma vai garšaugu maisījuma ar ķiplokiem
  • Maurloki vai lociņi

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc malto gaļu ar garšaugu maisījumu.
  2. Veido bumbiņas vai ovālas formas kebabus un cep pannā no abām pusēm, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
  3. Samaisa kopā garšaugus, dārza garšaugu maisījumu un skābo krējumu vai jogurtu bez piedevām.
  4. Sagriež redīsus šķēlītēs un gurķus sev tīkamā formā.
  5. Apgrauzdē čabatu un pasniedz kopā ar gaļu un dārzeņiem.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni