Lauku omlete

3 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 4 olas
  • Desa vai kūpināta gaļa
  • 1 /2 sīpola
  • Ēd. karote skābā krējuma
  • Ēd. karote tomātu mērces
  • 50 ml piena
  • Liela tējkarote miltu
  • Dilles
  • Šķipsniņa sāls
  • Sviests / eļļa cepšanai

Pagatavošana

10 min.
  1. Uz karstas pannas izkausē sviestu/eļļu, apcep sīpolus, gaļiņu.
  2. Bļodā sakuļ olas, krējumu, tomātu mērci. Krūzītē sakuļ pienu ar miltiem; Pievieno olu masai.
  3. Kad gaļa apcepusies un sīpoli zeltaini, lej pa virsu olu masu liek virsū vāku un uz lēnas uguns cep ~5min.
  4. Mēģinot neizjaukt apaļo formu, griež otrādi un bez vāka cep ~1min.
  5. Kad gatavs pārber ar dillītēm un sāli.
  6. Arī servējot mēģina saglabāt apaļo formu, lai skaistāk! Šāda omlete paredzēta 2 izsalkušiem cilvēkiem. Labu apetīti! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Arcus 2015. gada 5. septembris 13:38
Omlete jau tā varētu būt, bet ne lauku. Nekad neesmu ne redzējis, ne dzirdējis, ka laukos šādi ceptu omleti. Neviens laukos necūkos olas ar tomātu mērci un miltiem.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis