Vistas plovs ar ananasiem no skaidrā

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas ciskas vai filejas
  • 400 g konservētu ananasu
  • Basmati rīsi
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 ēd. k. eļļas
  • Paprikas pulveris
  • Sāls
  • Pipari
  • Santa Maria piedeva gaļas ēdieniem

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež vistu gabaliņos, (es lietoju vistas šķiņķīšus, sulīgak sanāk, ja lietojat arī jūs tad tie pirms tam ir jātkaulo) pievieno eļļu apmaisam. Tad sāli, piparus, papriku, smalki sagrieztus ķiplokus, piedevu gaļas ēdieniem. Visu apmaisa un liek, lai pamarinējas 1h.
  2. Liek vārīties rīsus.
  3. Ņem vistu liek uz pannas un apcepina līdz zeltaini dzeltenumam. Pievieno sagrieztu sīpolu pusripiņās, sarīvētu burkānu, sagrieztu ananasu. Cep līdz gatavs. Kad gatavs pievieno rīsus un apcepina vēl mazliet, lai rīsi ievilktos ar pannā esošo masu.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni