Mājas burgers

2015. gada 27. augusts
Foto: Gunta Adamoviča
Pagatavošana
20 min
1. Sagriež ripās sīpolus un apcep sviestā ar sāli un garšvielām, kādas nu patīk.
2. Maltai liellopu gaļai pierīvē sīpolu, pieliek sāli, piparus, 1 olu un samīca. Taisa apaļas kotletes un liek uz pannas. Apcep no abām pusēm.
Foto: Gunta Adamoviča
3. Tad virsū liek siera šķēles, ņem nost un liek uz maizītes vienas puses, kurai pirms tam uzsmērē tomātu mērci un uzliek salātu lapu.
Foto: Gunta Adamoviča
4. Tad liek ceptos sīpolus, tomātu un gurķi.(Paralēli tam, pa to laiku burgermaizītēm apsmērē abām pusēm nedaudz sviesta un mazliet apsilda cepeškrāsnī.) Otrai maizītes pusei apsmērē majonēzi un liek virsū pirmajai maizītei. Tas apmēram viss.
Foto: Gunta Adamoviča
5. Lai labi garšo!
Uz augšu