Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepelīni, ātri pagatavojami

2005. gada 11. maijs
Foto: Baiba Kurzemniece
Pagatavošana
30 min
1. Zaļos kartupeļus sarīvē, nospiež. Vārītos
2. sastampā. Samīca kopā, pieliekot nostādināto stērķeli un sāli. Veido plaukstas lieluma garenas klimpas un uzmanīgi ielaiž vārošā ūdenī, kam pievienota sāls. Uz lēnas uguns vāra apmēram 20 min.
3. Vistas gaļas gabaliņus apcep brūnus, iepriekš ierīvējot ar sāli un garšvielām. Liek katliņā, sagriež sīpolu, un pielej nedaudz ūdeni. Gatavo 25-30 min.
4. Vistas gabaliņus izņem, buljonam pievieno miltus un krējumu.
5. Šādas lielās klimpas ar vistas gaļu un daudz mērces ir ļoti garšīgi. Pamēģiniet!
Uz augšu