Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Saldie cukinī, kukurūzas miltu mafīni

2015. gada 20. augusts
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
30 min
1. Samaisa visas sausās sastāvdaļas. Pievieno eļļu, olas, kefīru un uz smalkās rīves sarīvētu sieru , un cukini.
2. Čilli sasmalcina cik smalki iespējams. Visu rūpīgi izmaisa.
3. Pilda iesmērētās ar eļļu formiņās. Cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 25 minūtēm.
Foto: Nataša Rogova
4. Gatavos mafīnus atdzesē zem dvieļa.
Foto: Nataša Rogova
5. Ļoti viegli iznāk no formiņām.
Foto: Nataša Rogova
6. Skaisti.
Foto: Nataša Rogova
7. Mafīni ir aromātiski, neparasti, bet ļoti gardi.
Foto: Nataša Rogova
8. Lai labi garšo!
Uz augšu