Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas tefteļi krāsnī no Skaidrā

2015. gada 17. augusts
Foto: Skaidrais
Pagatavošana
60 min
1. Sarīvē kartupeļus, sagriež sīpolu, sarīvē sieru. Pievieno malto gaļu, samaisa. Tad pievieno sāli, piparus pēc garšas un olu. Visu kārtīgi samaisa. Liek ledusskapī uz 20 min., lai ievelkas.
2. Taisa apaļas bumbiņas un liek uz plāts(apakšā lieku cepamo papīru). Pa virsu uzliekam pikucīti margarīna.
Foto: Skaidrais
3. Liek cepties krāsnī sakarsētā līdz 180 grādiem apmēram 35 - 40 min.
Krāsnis dažādas laiki arī var būt savādāki.

Labu apetīti!
Foto: Skaidrais
Uz augšu