Sākums > Receptes > Uzkodas

Vistas fileja cepta želatīnā

2015. gada 16. augusts
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
40 min
1. Fileju sagriež gabaliņos. Pievieno sāli, piparus, sinepes, želatīnu un ķiplokus, kas izspiesti caur spiedi.
Foto: Nataša Rogova
2. Tālāk ņem vai foliju vai arī cepammaisiņu. Liek šo masu un skaisti iesaiņo, lai cepoties netek ārā.
3. Cep ap 180 grādiem ap 40 minūtēm. Gatavu pārliek bļodiņā un uzlej šķidrumu, kas bija izveidojies. Liek aukstumā līdz atdziest un saželē.
Foto: Nataša Rogova
4. Izņem no bļodiņas.
Foto: Nataša Rogova
5. Tā, lūk, iznācis.
Foto: Nataša Rogova
6. Sagriež. Papildināt var arī ar dažādu dārzeņu gabaliņiem. Gardi.

Labu apetīti!
Foto: Nataša Rogova
Uz augšu