Pildīts sams ar tīģergarnelēm, tomātiem un papriku siera kažociņā

3 1
Kolekcijas: Veģetārās
Mirkļa ekspromts

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • Sama fileja
  • 300 g tīģergarneļu
  • 150 g Krievijas siera
  • 1 paprika
  • 2 olas
  • 1 /2 tējk. sinepju sēklu
  • 150 g krējuma
  • Citronpipari pēc garšas
  • Himalaju sāls pēc garšas
  • Olīveļļa filejas apslacīšanai
  • Sviestiņš garneļu apcepšanai
  • Svaigas dilles
  • Svaigi pētersīļi

Pagatavošana

40 min.
  1. 2-3 dienas nogatavinātu, svaiga sama fileju ievieto cepešpannā, kas izklāta ar cepamopapīru ar ādu uz leju, apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar citronpipariem un himalaju sāli.
  2. Pārklāj ar tomātu gredzeniem, salmiņos sagrieztu papriku un sviestiņā viegli apceptām garnelēm.
  3. Liek cepties cepeškrāsnī 180 grādos 20 minūtes.
  4. Pēc tam pārklāj apceto fileju ar rīvēta siera, krējuma (1ēdamkaroti), zaļumu (pēc izvēles-šeit dilles un pētersīļi), sinepju sēklu un olu maisījumu. Liek cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm.
  5. Noslēgumā ar atlikušo krējumu izveido zīmējumu uz siera "kažociņa" un ļauj vēl 10 minūtes pacepties.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni