Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas šašliks ar asumiņu

2015. gada 6. augusts
Foto: jurka
Tā rodas labs vakars. Pagatavošanas laiks norādīts bez laika posma, kas atvēlēts marinēšanās procesam.
Pagatavošana
25 min
1. Uztaisīs vienu šašliku. Sagatavo nepieciešamos produktus.
Foto: jurka
2. Solis pirmais, jāsagriež sīpoli, pipars. Sāli pievienoju 3 šķipsnas uz 1.5. kg gaļas kā arī šķipsnu cukura un arī 2 ēdamkarotes galda etiķa 9%.
Foto: jurka
3. Kad viss savietots, tad der to izmaisīt un saspaidīt ar rokām, lai no sīpola izdalās sulas. Tādā veidā mēs neļaujam sālim tiešā veidā iedarboties uz gaļu un sausināt to.
Tā izskatās jau samīcīts sīpols, sula izdalījusies un sāls ar cukuru izšķīdusi.
Foto: jurka
4. Tālāk jāsagriež gaļa ''šašlika izmēra gabalos''
Foto: jurka
5. Un jāsamaisa ar sīpoliem.
Tālāk jau viss pēc iespējām, vēlams 2 diennaktis ledusskapī un tad uz oglēm virsū!

Labu apetīti!
Foto: jurka
Uz augšu