Cūkgaļas kājas šķēlīte krāsnī pie skaidrā

4 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 -2 kg cūkgaļas kājas ripiņas
  • 150 ml sojas mērces
  • Tomātu pasta/mērce
  • Pipari
  • 2 sīpoli
  • 2 -4 daiviņas ķiploka
  • 25 ml olīveļļas
  • Kaltēti pētersīļi
  • Kaltētas dilles

Pagatavošana

180 min.
  1. Gaļas gabalu apber ar pipariem, pētersīļiem, dillēm.
  2. Virspusi sagriež rūtiņu veidā, dziļumā 0,5 cm no abām pusēm.
  3. Ierīvē gaļā uzbērtos zaļumus un piparus, liek ledusskapī.
  4. Bļodā sarīvē sīpolus, ķiplokus. Pievieno tomātu pastu un sojas mērci, olīveļļu, kārtīgi samaisa. Liek ledusskapī lai mazliet ievelkās.
  5. Tad ņem gaļu un sagatavoto marinādi.un visu gaļas gabalu apsmērējam ar šo marinādi.
    Tad ņem gaļu un sagatavoto marinādi.un visu gaļas gabalu aps...
  6. Liek traukā kurā ceps. Pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj ledusskapī uz 24h marinēties.
  7. Cep nākamā dienā. Apsedz ar folliju un mazliet pasautē zem tā, pēc tam cep bez follija līdz gatavs.
  8. Zem follija 200 grādos, bez 180-190. Beigās var mazliet lielākos grādos, ja garšo mazliet apdedzis.
    Zem follija 200 grādos, bez 180-190. Beigās var mazliet liel...
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni