Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas kājas šķēlīte krāsnī pie skaidrā

2015. gada 3. augusts
Foto: Skaidrais
Pagatavošana
180 min
1. Gaļas gabalu apber ar pipariem, pētersīļiem, dillēm.
2. Virspusi sagriež rūtiņu veidā, dziļumā 0,5 cm no abām pusēm.
3. Ierīvē gaļā uzbērtos zaļumus un piparus, liek ledusskapī.
4. Bļodā sarīvē sīpolus, ķiplokus. Pievieno tomātu pastu un sojas mērci, olīveļļu, kārtīgi samaisa. Liek ledusskapī lai mazliet ievelkās.
5. Tad ņem gaļu un sagatavoto marinādi.un visu gaļas gabalu apsmērējam ar šo marinādi.
Foto: Skaidrais
6. Liek traukā kurā ceps. Pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj ledusskapī uz 24h marinēties.
7. Cep nākamā dienā. Apsedz ar folliju un mazliet pasautē zem tā, pēc tam cep bez follija līdz gatavs.
8. Zem follija 200 grādos, bez 180-190. Beigās var mazliet lielākos grādos, ja garšo mazliet apdedzis.
Foto: Skaidrais
9. Labu apetīti!
Uz augšu