Saldskābais kabaču lečo

4 1

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 2 kg kabaču
  • 5 paprikas
  • 10 nelieli sīpoli
  • 1 glāze/s cukura (var likt mazāk)
  • 100 g etiķa vai 2 ēd. k. esences
  • 2 ēd. k. sāls
  • 150 g eļļas
  • 350 g tomātu pastas (var likt mazāk)
  • 1 l ūdens

Pagatavošana

180 min.
  1. Sagatavo nepieciešamos produktus - lai viss pa rokai.
    Sagatavo nepieciešamos produktus - lai viss pa rokai.
  2. Kubiņos sagriež kabačus, liek ūdenī un vāra 20 minūtes.
    Kubiņos sagriež kabačus, liek ūdenī un vāra 20 minūtes.
  3. Pēc tam pieber kubiņos sagrieztu papriku un vāra 10 minūtes.
  4. Pēc tam pievieno kubiņos sagrieztus sīpolus un vāra 3 minūtes.
  5. Pie dārzeņiem pievieno cukuru, etiķi, eļļu un tomātu mērci.
    Pie dārzeņiem pievieno cukuru, etiķi, eļļu un tomātu mērci.
  6. Visu labi samaisa un vēl nedaudz pavāra.
    Visu labi samaisa un vēl nedaudz pavāra.
  7. Karstu pilda burkās.

    Lai labi garšo!
    Karstu pilda burkās.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aleksandrs Jakubaitis 2017. gada 20. jūlijs 15:21
Es,daru ta:papriku apdedzinu cepeshkrasni un karstu ietin pol-maisina,velak nomizoju.Kabachu stremeles stipri apcepju,velak caur gal-mashinu izlaizhu.Tomatu vieta pastu{vai majonezi},sipolus nemu gatavus jau ceptus pacinas{burka}.Ja un vel burkanus stingri sacepju.Izlasiju ko uzrakstiju...tas nav leco!
anna 2016. gada 7. novembris 22:44
Ir labs!
Omīte 2016. gada 20. septembris 09:55
Mīļās meitenes! Kam jums ūdeni glabāt burkās? Kabači paši dod pietiekoši daudz sulas. Vāriet tikai dārzeņus un glabājiet burciņās dārzeņus.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi