Cūkgaļas sašliks tomātu mērcē pie Skaidrā

3 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 3 kg cūkgaļas
  • 1 l tomātu mērces
  • 5 sīpoli
  • Kaltēti pētersīļi
  • 5 daiviņas ķiploka
  • Paprikas pulveris
  • 4 - 5 ēd. k. etiķa esences
  • 250 ml ūdens
  • 2 tējk. cukura
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež gaļu kubiņos, pievieno sāli, piparus, pētersīļus, paprikas pulveri. Visu kārtīgi samaisa. Liek ledusskapī, kamēr taisa pārējo.
  2. Sagriež 3 sīpolus, ķiplokus un lej tomātu mērci blenderī, pievieno sīpolus, ķiplokus, cukuru. Sablenderē. Pievieno gaļai.
  3. Sagriež sīpolus ripiņās un pievieno gaļai. Pārlej ar ūdeni, etiķa esenci un samaisa.
  4. Liek marinēties minimums 24h.
    Liek marinēties minimums  24h.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Roberts 18. augusts 22:35
Ideala recepte, taisiju uz 1,5 kg.
Jatur 24 st. Marinadi var uzliet uz gatava, ja grib asuminu. Gimene visu apeda:))
Giga 2015. gada 2. augusts 15:26
Gaļiņa sanāca garšiga un pēc cepiena pāri ne kas nepalika.Recepte iekopēta un pievienota manā favorīt grāmatā:)
Giga 2015. gada 24. jūlijs 13:15
Šodien tika iemarinēts un rītdien būs lielā cepšana,kaltētie pētersīļī man nebija bet svaigas dilles to vietā ieliku rupji sagriestus.pārējais pēc receptes.Smaržo ļoti patīkami,siekalas jau mutē skrien,bet garšosim rītdien.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni