Brizole no skaidrā

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 gab. vidēja lieluma cūkgaļas vai liellopu gaļas steika
  • Sāls
  • Pipari
  • Ķiplokpipari
  • Kaltēti pētersīļi

Pagatavošana

120 min.
  1. Gaļas gabaliem pievieno sāli, piparus, ķiplokpiparus, kaltētus pētersīļus un liek ledusskapī uz 1 stundu.
  2. Sakarsē pannu, ievieto visus gaļas gabalus, uzliek virsū vāku un cep, gaļu ik pa laikam apgrozot.
  3. Svarīgi! Visus gaļas gabalus cep vienā pannā, lai šķidruma, kas izdalījies no gaļas, pietiktu sautēšanas procesā. Nekādā gadījumā neliet klāt ūdeni.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni