1. Sagriež vistas fileju gabaliņos. Pievieno: sāli, piparus, piedevu vistas ēdieniem un labi samaisa, ja liekas, ka mazliet sausa, var pievienot 1 ēd. k. eļļas un vēlreiz samaisīt. Liek ledusskapī, lai pamarinējas, kamer sagriež pērējos produktus.
3. Sasmalcins ķiploku. Sagriež pusripiņās sīpolus. Sasmalcina dilles, ne pārāk smalki. Sarīvē sieru.
4. Liek cepties vistu sakarsētā pannā. Apcepina līdz nav sarkana, tad pievieno cukīni un cep ar vāku pāris min. Apmaisa, pievieno sīpolus, ķiplokus, tomātu un sautē, ik pa britiņam apmaisa.
5. Pēc 5 min. pievieno biezo tomātu pastu un iemaisa sautējumā. Sautē un ik pa brītiņam apmaisa.
6. Kad viss gatavs, ņem nost no uguns un uzber dilles un sieru. Ļauj ievilkties 5 min.