Vistas karbonādes pie Skaidrā

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 1-2 olas
  • Rīvmaize
  • Santa marijas garšviela vistas ēdieniem
  • Sāls
  • Pipari
  • Kaltētas dilles
  • Kaltēti pētersīļi vai bazeliks

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež vistas fileju šķēlītēs, apmēram 1 cm -1.5 cm biezumā. Ņem gaļas āmuru un maigi izklapē no abām pusēm. Vistas gabaliņiem jākļūs lielākiem un plānākiem.
  2. Tad no abām pusēm mazliet: sāls, pipari, dilles, pētersīļi, piedeva vistas ēdieniem.
  3. Sakuļ olu.
  4. Uzber uz trauka rīvmaizi.
  5. Izklapēto vistas fileju mērc olā, tad rīvmaizē un uz uzsildītas pannas liek cepties. Cep uz lēnas uguns līdz gaļa gatava.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni