Čebureki pie skaidrā

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 1 kg miltu
  • 1 tējk. sāls
  • 400 ml ūdens
  • 1 ola
  • Pildījumam:
  • 200 -300 g treknas maltas cūkgaļas
  • 500 g malta teļa gaļas
  • 2 sīpoli
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • 150 ml ūdens

Pagatavošana

160 min.
  1. Ieber miltus bļodā, pievieno sāli, apmaisa, tad pievieno olu un ūdeni. Maisa ar karoti lēnām, kamēr ūdens un ola nesasūcas miltos. Liekas, ka vajadzētu pieliet ūdeni, jo par maz, bet tā nav.
  2. Ņem ārā no bļodas, liek uz galda un mīca. Šis proces aizņem ~ 30 min. Mīklai jāsanāk vienmērīgai, gludai.
    Ņem ārā no bļodas, liek uz galda un mīca. Šis proces aizņem...
  3. Kad mīkla gatava, liek ledusskapī uz 1h un ķeras pie pildījuma.
  4. Cūkgaļu, teļa gaļu ieliek bļodā, pievieno sīpolus vai (sagriestus, sarīvētus) dilles, pētersīļus (ja ir svaigi, tad svaigus), sāli, piparus un apmaisa masu.
  5. Pievieno ūdeni un maisa, kamēr ūdens nesasūcas gaļā.
  6. Kad mīkla gatava, to izrullē plānu. Tiem, kam sanāk izrullēt apaļus uz reiz rullējam. Tiem, kam ne, izrullē uz galda daļu mīklas un uzliek šķīvi un izgriež formu. Šķīvja lielums atkarīgs no čebureka lieluma.
    Kad mīkla gatava, to izrullē plānu. Tiem, kam sanāk izrullēt...
  7. Liek pildījumu iekšā uz puses un loka ciet, apspaida ar dakšu maliņas un liek sakarsētā eļļā cepties līdz zeltaini un kraukšķīgi.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize