Cūkgaļa ar garšaugiem un piedevām

4 1

Sastāvdaļas

  • 700 g cūkgaļas krūtiņas
  • 1 paciņa Santa Maria garšvielu maisījuma ar garšaugiem
  • 1 paciņa (125 g) rīsu
  • 400 g zaļās pupiņas (saldētas)
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 ēd. k. sviesta

Pagatavošana

45 min.
  1. Izmantot var jebkuru cūkgaļas gabalu, īzvēlējos krūtiņu.
    Izmantot var jebkuru cūkgaļas gabalu, īzvēlējos krūtiņu.
  2. Gaļu kārtīgi ierīvē ar Santa Maria garšaugu maisījumu.
    Gaļu kārtīgi ierīvē ar  Santa Maria garšaugu maisījumu.
  3. Liek cepammaisā, tad ar cepampapīru ieklātā cepamtraukā. Liek cepeškrāsnī uz 200 C, apm., 30 - 40 min.
    Liek cepammaisā, tad ar cepampapīru ieklātā cepamtraukā. Lie...
  4. Tikmēr uzvāra paciņu rīsu un pannā apcep atlaidinātas pupiņas. Izvārītos rīsus pievieno pupiņām, pievieno sāli, piparus un 1 ēd. k. sviesta. Visu apmaisa, cep uz mazas uguns, kamēr sviests izkusis.
  5. Kad cūkgaļa izcepusies, griež šķēlītēs un liek uz šķīvja kopā ar piedevām.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni