Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gardais un vienkāršais cūkgaļas šašliks

2015. gada 14. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. Cūkgaļu sagriež gabaliņos tā, lai tos varētu viegli uzdurt uz iesma, taču arī ne pārāk lielus, lai marināde labi ievilktos
2. Sīpolus, mazos kubiciņos, un etiķi pievieno gaļai
3. Sagriež dilles un pētersīļus, kurus kopā ar divām paciņām norādītās Santa Maria garšvielas kārtīgi "iemīca" gaļā.
Foto: Receptes.lv
4. Labāk ļauj nostāvēties dienu/nakti ledusskapī - cept nākamajā dienā.
5. Vislabāk garšo kopā ar nedaudz tomātu mērces un svaigiem dārzeņiem
6. Lai garšīgs šašliks lieliskā vasaras dienā!
Uz augšu