Ņammīgais tiramisu

2015. gada 10. jūnijs
Foto: Luīze Sproģe
Pagatavošana
30 min
1. Maskarpones sieru ar olu dzeltenumiem un cukuru sakuļ (ja vajadzība, var pievienot 2-3 ēd. k. skāba krējuma).
2. Sarīvē šokolādi. Uzsilda ūdeni, bļodā ieber kafiju un uzlej karsto ūdeni.
3. Pa vienam dāmu pirkstiņus, mērcot kafijā, izkārto kūkas traukā.
4. Otru kārtu veido uzsmērējot krēmu pa virsu dāmu pirkstiņiem, 3.kārtu uzberot šokolādi. Tā veido divus stāvus. Vasarā var pievienot arī ogas.
5. Uz nakti liek ledusskapī un no rīta var ēst!

Labu apetīti!
Foto: Luīze Sproģe
Uz augšu