Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepti rīsi ar garnelēm, vistu un dārzeņiem

2015. gada 15. maijs
Foto: Receptes.lv
Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti! :)
Pagatavošana
40 min
1. Vistu un dārzeņus sagriež nelielos kubiciņos.
Foto: Receptes.lv
2. Liek vārīties rīsus.
3. Uz uzsildītas pannas liek cepties vistas gabaliņus, kad vista apcepusies, pievieno garneles.
4. Pievieno garšvielas un sarkanvīna etiķi, apmēram 2 min ļauj tam visam apcepties, tad pievieno papriku, burkānus un zirnīšus. Uzliek vāku un ļauj 5 - 8 min pasautēties.
Foto: Receptes.lv
5. Rīsiem pievieno sagrieztus lociņus.
Foto: Receptes.lv
6. Uz pannas pievieno rīsus, ļauj visam cepties apmēram 2 min bez vāka.
7. Kad viss gatavs, ēdienu pārlej ar sojas mērci.
8. Labu apetīti!
Uz augšu