Cepti rīsi ar garnelēm, vistu un dārzeņiem

4 1
Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti! :)

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 2 burkāni
  • 1 paprika
  • 300 g garneļu sālījumā
  • Basmati rīsi
  • Zaļie lociņi
  • Zaļie zirnīši (svaigi)
  • Sojas mērce
  • Sarkanvīna etiķis

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistu un dārzeņus sagriež nelielos kubiciņos.
    Vistu un dārzeņus sagriež nelielos kubiciņos.
  2. Liek vārīties rīsus.
  3. Uz uzsildītas pannas liek cepties vistas gabaliņus, kad vista apcepusies, pievieno garneles.
  4. Pievieno garšvielas un sarkanvīna etiķi, apmēram 2 min ļauj tam visam apcepties, tad pievieno papriku, burkānus un zirnīšus. Uzliek vāku un ļauj 5 - 8 min pasautēties.
    Pievieno garšvielas un sarkanvīna etiķi, apmēram 2 min ļauj...
  5. Rīsiem pievieno sagrieztus lociņus.
    Rīsiem pievieno sagrieztus lociņus.
  6. Uz pannas pievieno rīsus, ļauj visam cepties apmēram 2 min bez vāka.
  7. Kad viss gatavs, ēdienu pārlej ar sojas mērci.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Evita 2015. gada 22. maijs 09:22
Ne pārāk. Nekas īpašs.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni