S, 20.04.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Pamatēdieni
> Pildīta paprika, ietīta bekonā
Pildīta paprika, ietīta bekonā
Receptes.lv
2015. gada 11. maijs
Foto: Receptes.lv
Paldies, Receptes.lv lietotājam par recepti! :)
Pagatavošana
50 min
1.
Biezpienu sajauc ar kausēto sieru, izspiestiem ķiplokiem, sāli un pipariem.
2.
Paprikas pārgriež gareniski uz pusēm, izņem sēklas, piepilda ar biezpiena masu.
3.
Katru papriku ietin bekona šķēlē, sasprauž ar kociņu un liek uz plāts.
4.
Cep 200 grādos 20 - 25 minūtes.
5.
Labu apetīti!
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Vai zināji, ka ir pareizais veids, kā tikt pie dražejas no "Tic Tac" kārbiņas?
Interesanti
Tests
Vai zini nosaukumus populāriem salātiem?
Padomi
Kas jādara pirms sparģeļu gatavošanas, lai beigās nav jāgrauž koksnains dārzenis?
(1)
Interesanti
Tests
Vai vari uzminēt gaļas ēdiena nosaukuma pirmo burtu?
Interesanti
Tests
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Interesanti
Tests
Ievieto trūkstošo vārdu iecienītu ēdienu nosaukumos
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Комик Алёна Борисова о шутках: "Бывшему мужу досталось больше всего"
RUS TVNET
Россия разместила на границе с Финляндией гиперзвуковые ракеты
Видео
RUS TVNET
Трагедия в небе: на борту самолета Ryanair умер 35-летний пассажир
RUS TVNET
"Неделю сидели в засаде". Буданов рассказал Би-би-си, как сбили российский Ту-22
(5)
Uz augšu