Mērcēti valrieksti

3 1
Paldies par recepti "Apsaras" tējas meistaram Andrim Purviņam un dietologam Atim Tupiņam!

Sastāvdaļas

  • 250 ml verdoša ūdens
  • 70 g svaigu valriekstu

Pagatavošana

60 min.
  1. Ņem 70 g svaigus, negrauzdētus un nesālītus, vēlams šī gada, valriekstus un aplej ar 250 ml verdošu ūdeni, 1 stundu atstāj izmirkt.
  2. Valriekstus iespējams apliet arī ar aukstu ūdeni - tad jāļauj valriekstiem ievilkties vismaz 6 stundas.
  3. Mērcētos valriekstus apēd. Dienas deva var tikt koriģēta līdz 150 g, bet ne mazāk kā 50 g valriekstu dienā!
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas