"Ātrie" cīsiņi mīklā

5 1
Es šos gardumus taisu aptuveni 1 x nedēļā, visiem mājiniekiem ļoti garšo. Derēja mums arī kā ceļamaize ;))

Sastāvdaļas

10 porcijas
  • 500 g cīsiņu
  • 1 paka kārtainās mīklas
  • Kečups/tomātu mērce
  • 100 g siera
  • 3 vidēji lieli, marinēti gurķīši
  • 50 g miltu

Pagatavošana

30 min.
  1. Pirms gatavošanas aptuveni 1 h vajag mīklai ļaut "atlaisties", ja tā ir saldēta.
  2. Liek vārīties cīsiņus.
  3. Ar mīklas rulli izrullē mīklu apmēram 2-3 mm biezumā.
  4. Pāri mīklai smērē kečupu vai tomātu mērci.
  5. Sarīvē sieru un to pārkaisa pāri mīklai un kečupam.
  6. Sagriež marinētos gurķīšus plānās, garenās strēmelītēs (kā frī).
  7. Mīklu sagriež 2-3 cm platās strēmelēs un tad ņem cīsiņu, gurķīti un tin apkārt (virpulī), lai tas izskatās kā kruasāns.
    Mīklu sagriež 2-3 cm platās strēmelēs un tad ņem cīsiņu, gur...
  8. Tad liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem, aptuveni uz 10 - 15 minūtēm.
  9. Gatavs, kad mīkla ir zeltaini brūngana!
  10. Lai labi garšo!!! :)
    Lai labi garšo!!! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ljenganais 2015. gada 5. maijs 09:43
Izskatās jau labi, bet nu īsti negribētos piekrist, ka der jebkādi cīsiņi...neticu, ka no pašiem lētākajiem(kas gaļai tuvumā pat nav stāvējuši) var sanākt, kas jēdzīgs.
Kārtainā mīkla obligāti jāpērk Supernetto, jeb var arī kur citur pirkt? :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize